Termorukavice


Je mi ctí i radostí, když mohu klienta něčím potěšit či překvapit. Každý zákazník, který si v mémsalon dopřeje kompletní ošetření pleti, získá jako bonus kvalitní péči o ruce.

TERMORUKAVICE

Pokožku rukou často dráždí agresivní vlivy (např. čisticí prostředky nebo teplotní rozdíly), které ji poškozují. Vtíráním speciálních balzámů do pokožky rukou a následným překrytím folií (kvůli odpařování vody) se ruce vkládají do elektricky vyhřívaných rukavic o teplotě mezi 50 až 60°C, která nepálí a je velmi příjemná.

Výhody

Účinnost už po půlhodinové proceduře se projevuje zlepšením prokrvení pokožky, aktivací látkové výměny horních
končetin a celkovou regenerací. Procedura se velmi pozitivně osvědčuje u onemocnění rukou (ekzém, neurodermatitida, lupenka) a tam, kde je naordinována termoterapie například u kloubního revmatismu, zkracování šlach nebo "mravenčení rukou."

Složení balzámů 

Od firmy 1. Aromaterapeutická Karel Hadek používám dva preparáty charakteru V/O* a O/V**.

Oleje za studena lisované:

olivový, mandlový, sójový, třezalkový, jojobový, z pšeničných klíčků a z vlašských ořechů, mangové a bambucké máslo, včelí vosk

Éterické oleje:

levandulový, čajovníkový, citronový, mateřídouškový, z růží, z mrkvových semen, z vetiveru a z kadidlovníku

Vitamíny:

A, C, E, F, B5, D, betakaroten, panthenol

Bio emulgátory:

bezpesticidový lanolín a lecitin

Žádné minerální a syntetické oleje!

Aplikací TERMORUKAVIC docílíme výrazného zlepšení látkové výměny, podpoříme příznivý účinek u studených rukou
a zmírníme revmatismus prstů a zápěstí. Zábal napomáhá hojení drobných trhlinek, poranění a záděr. Pokožka účinné složky preparátu aktivně přijímá, stává se jemnou a vláčnou.

TERMORUKAVICE
je určitě lepší řešení než stále nabízený PARAFÍNOVÝ ZÁBAL NA RUCE!

PARAFÍNOVÝ ZÁBAL NA RUCE

Efektem je vznik okluzní vrstvy, která brání odpařování vody z pokožky, čímž dochází k nabobtnání její zrohovatělé vrstvy a jejímu přechodnému vyhlazení. Vysoká teplota parafínového zábalu má pozitivní vliv na prokrvení a revmatismus, ovšem efekt je krátkodobý, oproti proceduře TERMORUKAVICE, kde účinnost se citelně navyšuje a efekt je tedy dlouhodobější. Nicméně pro příznivkyně parafínu i tato metoda je možná. Ale parafín je a zůstane stále ropným produktem.

Samostatně aplikovaná procedura TERMORUKAVICE je placenou službou.

----------------

Vysvětlivky:

*   V/O (voda v oleji) mastný preparát

** O/V (olej ve vodě) polomastný preparát